AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşınla uçağa binmek

Kahve falında arkadaşınla uçağa binmek

Kahve falında arkadaşınla uçağa binmek yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına, çoluk çocuğundan zarar göreceğine, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, keyfin ve geçimin kalmayacağına, çözmek için başkalarından yardım isteneceğine, çıkmaza gireceğine, onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşınla uçağa binmek gördüyseniz:

  • Yakın çevreden biriyle yapacağınız görüşmeden en iyi sonucu elde edebilirsiniz.

Kahve falında arkadaşınla uçağa binmek içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, fal sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine yorulur.

Kahve falında yolcu uçağına binmek kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, yakın bir zaman içinde kendisini daha kötü durumlarda bulacağına delalet eder.

Kahve falında uçağa binmek ve havalanmak ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, borçların ödeneceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına işarettir.

Kahve falında uçağın üstüne binmek iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine işarettir.

Kahve falında uçağa binmek istemek hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, dost ve akrabaları ile mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında ünlü biriyle uçağa binmek kişinin karamsar ve üzgün ruh halinden kurtulacağına, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına işarettir.

Kahve falında ailece uçağa binmek bunun için her gün şükredeceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına işarettir.

Kahve falında ilk defa uçağa binmek işlerinin ve iletişiminin bozulacağına, zahmetli işlerle uğraaşılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir