AnaSayfa / Genel / Kahve falında anneyle kavga görmek

Kahve falında anneyle kavga görmek

Kahve falında anneyle kavga görmek monoton devam eden hayatına da renk, lezzet, heyecan, güzellik, hayır, nitelik ve farklılık geleceğine, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, huzursuzluklarından kurtulacağına, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, çok sevileceğine, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında anneyle kavga gördüyseniz:

  • İşe yarar bir ortaklık ya da ilişki kurulmasını istiyorsanız, özel yaşamınızda veya iş hayatınızda ilişkiye ya da iş birliğine neler katabileceğiniz konusu oldukça etkili olacağa benziyor.

Kahve falında ölmüş annesiyle kavga etmek nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, bir sebeple hiç istemediği halde büyük sıkıntılar yaşayacağı bazı durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında anne baba kavga etmek türlü sürprizler ve şakalar hazırlayacağına, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında anne baba kavgası görmek şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, el üstünde tutulur hale geleceğine işarettir.

Kahve falında anne ve babayı kavga ederken görmek malının ve kazancının tam olacağına, geçim derdinin biteceğine, borçlarının kapanacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş anneyle kavga etmek kişinin sıkıntıların artacağına, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine alamet eder.

Kahve falında annemle kavga ettiğimi görmek karşısına hayırlı kapıların açılacağına bu sayede kurtuluşunun da kesin olarak gerçekleşeceğine, kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında anneyle kavga görmek inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında anneyi kavga ederken görmek yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine ve büyük başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir