AnaSayfa / Genel / Kahve falında anneyi kavga ederken görmek

Kahve falında anneyi kavga ederken görmek

Kahve falında anneyi kavga ederken görmek zamanı doğru şekilde değil, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, bu sayede olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine, sağlık sorunları ile geçen br dönemin kapanacağına, yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, rahat bir hayat sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında anneyi kavga ederken gördüyseniz:

  • Toleranslı olmaya çalışmanız gerekiyor.

Kahve falında anneyi kavga ederken görmek gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında anne ve babayı kavga ederken görmek idealist kimse olacağına, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında anne babayı kavga ederken görmek kısa sürede hayatının düzene gireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına rivayet eder.

Kahve falında anne baba kavga ederken görmek çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine delalettir.

Kahve falında anne babasını kavga ederken görmek hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına işarettir.

Kahve falında anne ve babasını kavga ederken görmek kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına tabir olunur.

Kahve falında kavga ederken ölmek aile içinde bir ömür boyu huzur ve mutluluk olacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine yorulur.

Kahve falında kavga ederken taş atmak maddi imkânlarının çoğalacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, istenilenlere ulaşmakta güçlük çekilmeyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir