AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin bahçesinde kar görmek

Kahve falında evin bahçesinde kar görmek

Kahve falında evin bahçesinde kar görmek herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına bu sayede hem itibar hem de kazanç elde edeceğine, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, zor durumda bırakacağına, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına, mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, hasretin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evin bahçesinde kar gördüyseniz:

  • Olaylar daha az korkutucu olmaya başlıyor.

Kahve falında evin bahçesinde kar görmek kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına, afiyete ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karlı bahçe görmek meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında bahçede kar görmek bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü fal sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, o kişiyle güzel günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bahçeye kar yağdığını görmek hayallerinin ve emeklerinin boşa gitmeyeceğine, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evin önünde bahçe görmek eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına inanılır.

Kahve falında evinin bahçesinde yılan görmek daha şık mekanlarda eğleneceğine, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine alamet eder.

Kahve falında evin bahçesinde havuz görmek girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evin bahçesini yıkamak hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir