AnaSayfa / Genel / Kahve falında karlı bahçe görmek

Kahve falında karlı bahçe görmek

Kahve falında karlı bahçe görmek bir toplulukla beraber hareket edileceğine, güzel bir geleceğin yaklaşmasına, uzun bir süre boyunca mutlu olan fal sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, sahip olduklarını başkalarına hava atmak için kullanacağına, elindekileri de yitireceğine, hatalı yollara sapılacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına ve kazançlı işlere girileceğine, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karlı bahçe gördüyseniz:

  • Sınır koymak istediğiniz konular olabilir.

Kahve falında bahçede kar görmek hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına ve rızkının da hiç kesilmeyeceğine, dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karlı bahçe görmek bolca romantizm olan yeni bir ilişkiye başlanacağına, yalnız kalınacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, bu sayede aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evin bahçesinde kar görmek ancak daha sonra yaşanacak çeşitli sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekerek hiç beklemediği birçok sıkıntı ile yüz yüze geleceğine ve yaptığı işlerde neredeyse attığı her adımda çok büyük problemler yaşayacağına, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında bahçeye kar yağdığını görmek zor durumlarla karşı karşıya kalınacağına, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil çay bahçesi görmek ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına inanılır.

Kahve falında bahçeden domates toplamak iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, yanlış adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bahçe ve sebze görmek her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, evindeki ve işindeki verimin azalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bahçeden bir şeyler toplamak keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir