AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde boyacı görmek

Kahve falında evde boyacı görmek

Kahve falında evde boyacı görmek çok başarılı adımlar atacağına, bu adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, sorunların birdenbire daha da artacağına, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, kariyer basamaklarını sağlam bir şekilde çıkacağına, dinen sakıncalı bir iş işlediğine, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evde boyacı gördüyseniz:

  • Ticari girişimlerinizi, alıp sattığınız şeyleri veya bazı yeteneklerinizi geliştirmenizi ya da beslemenizi sağlayacak sürpriz davetler alabilirsiniz.

Kahve falında evi maviye boyadığını görmek hem işinde başarılı olacağına, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evde boyacı görmek karşısına çıkacak sorunları, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine, ilişkilerin noktalanacağına işarettir.

Kahve falında evi yeşile boyadığını görmek küs olduğu kişilerle barışacağına, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, dertlerin son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında evi beyaza boyadığını görmek ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, istediği evde oturacağına işarettir.

Kahve falında birinin ev boyadığını görmek maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, yüzünü güldürecek bir haber alacağına tabir olunur.

Kahve falında ev boyadığını görmek maddi konuların ferahlığa çıkacağına, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına yorulur.

Kahve falında saç boyamaktan vazgeçmek ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, hakkı olanlara kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dudağını boyadığını görmek kardeşlerin arasına para ile ilgili bir sıkıntı gireceğine, hayatını riske atmak istemediği için çevresindeki insanlara da dikkat edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir