AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde leopar görmek

Kahve falında evde leopar görmek

Kahve falında evde leopar görmek işlerinin bereket getirip, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, işlerin düze çıkarılacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, güleceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, maddi sorun yaşamayacağı için hayatını refah içinde sürdüreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evde leopar gördüyseniz:

  • Tartışmaya hazır kişiler çözülebilir.

Kahve falında evde leopar görmek zarar edilen bir dönemin biteceğine, ün ve itibar sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında leopar sevmek el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, fal sahibini savunanların ise çok sevineceğine delalet eder.

Kahve falında leopar beslemek bedenen de ruhen de şifa bulacağına, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına işarettir.

Kahve falında ölü leopar görmek büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, atılıma geçeceğine alamet eder.

Kahve falında siyah leopar görmek her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, fal sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine yorulur.

Kahve falında leopar saldırısına uğramak kariyer planı konusunda çok olumlu adımlar atılacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz leopar görmek yaşantısının çok daha kolay ve konforlu hale geleceğine, adaletin geleceğine işaret eder.

Kahve falında leopar öldürmek büyüleyeceğine, huzursuz ve mutsuz günlerin geride kalacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir