AnaSayfa / Genel / Kahve falında evi karanlık görmek

Kahve falında evi karanlık görmek

Kahve falında evi karanlık görmek istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, kazancının tükenmeyeceğine ve kalıcı olacağına, bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına, aile hayatının kötüye gideceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına, daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına, çok hayırlı insan olunacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına, maddi anlamda refahın yerinde olacağına ve bu durumun bir ömür süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evi karanlık gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle bir araya gelebilir, keyifli vakit geçirmenize yardım edecek ilerle uğraşabilirsiniz.

Kahve falında karanlık ev görmek yardım isteyen herkese yardımcı olmaya çalışılacağına, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında karanlık bir eve girmek kendisini çekemeyen ve işlerinin önüne sürekli bir engel çıkaran kişileri yenilgiye uğratacağına, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evi karanlık görmek bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına, çalışma hayatının daha kolay bir hale geleceğine inanılır.

Kahve falında eski karanlık ev görmek sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, büyük başarılara imza atacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine inanılır.

Kahve falında karanlık bir evde olmak zevki sefa içinde yaşayacağına, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine delalettir.

Kahve falında karanlıkta ev görmek bilgisi ve kültürlü oluşu sayesinde herkes tarafından itibar göreceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına işaret eder.

Kahve falında karanlık eve girmek el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karanlık evde oturmak kişiye sunulacak çok sayıda iş fırsatına, iş konusunda çalışanların güvendiği, saygıda kusur edilmeyen, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir