AnaSayfa / Genel / Kahve falında karanlık ev görmek

Kahve falında karanlık ev görmek

Kahve falında karanlık ev görmek gösterişli halinin hemen fark edileceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, kazancın katbekat arttırılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, hedeflerini gerçekleştireceğine, maddi anlamda refahının yerinde olacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine ve kendisine uygun bir işe girerek rakiplerine fark atacağına, işine dört elle sarılacağına, şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karanlık ev gördüyseniz:

  • Yalnız başınıza neler yapabileceğinizi ispat ederek saygı görmek isteyebilirsiniz.

Kahve falında karanlık eve girmek rızkın daim ve hayırlı olacağına, herkesin dikkatini çekecek kadar sağlıklı olacağına delalet eder.

Kahve falında karanlık evde oturmak ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına rivayet eder.

Kahve falında karanlık bir ev görmek her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına, insanlara iş öğreteceğine delalet eder.

Kahve falında karanlık ev görmek sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, kardeşlerin birbirine destek vereceğine alamet eder.

Kahve falında evi karanlık görmek yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına tabir olunur.

Kahve falında karanlık evde olmak çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, yaşanan sıkıntılardan, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karanlık bir eve girmek huzurlu günlerin geleceğine, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine alamet eder.

Kahve falında karanlık bir evde olmak eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, gerçekleştirilmek istenen büyük hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir