AnaSayfa / Genel / Kahve falında karanlıkta ev görmek

Kahve falında karanlıkta ev görmek

Kahve falında karanlıkta ev görmek işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, huzurun kaçıp yeniden gergin ve stresli bir hayata kavuşulacağına, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında karanlıkta ev gördüyseniz:

  • Güçlü durmanız durumunda sizi kötü duruma düşürmeye çalışan kişilerin önüne geçebilirsiniz.

Kahve falında karanlık bir evde olmak tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına, konforunun ve lüksünün de çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karanlıkta ev görmek kazaya, belaya ve derde düşeceğine, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine delalet eder.

Kahve falında karanlık evde oturmak parasını dikkatli harcayacağına, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına delalettir.

Kahve falında karanlık ev görmek hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski karanlık ev görmek eğlenceli zamanlar geçireceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında karanlık bir ev görmek işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine işarettir.

Kahve falında karanlık eve girmek hayatının afiyet içinde geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına, yapmaya çalıştığı şeyler hatalı adımlar atacağına delalet eder.

Kahve falında karanlık evde olmak gözünü para hırsı bürüyeceğine, kazancının günden güne artacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir