AnaSayfa / Genel / Kahve falında eve karpuz getirmek

Kahve falında eve karpuz getirmek

Kahve falında eve karpuz getirmek önemli fırsatları değerlendirmek yerine hevesle hareket edileceğine, sayılan ve sevilen kimse olacağına, kişinin hayatında kolaylıklar ve mutluluklar yaşanacağına, sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, sağlıkla ilgili yaşanan bir sorunun düzeleceğine ve rahat  bir nefes alınacağına, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına ve sıkıntı çekeceğine işarettir.

Kahve falında eve karpuz getirmek gördüyseniz:

  • Yeteneklerinize yatırım yapmalısınız.

Kahve falında eve karpuz getirmek cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, kısa sürecek bir işe gireceğine rivayet eder.

Kahve falında kocasının eve kadın getirdiğini görmek yapılan işte yalnız kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, darp edileceğine tabir olunur.

Kahve falında eve süt getirmek işlerin yoluna gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına rivayet eder.

Kahve falında eve et getirmek ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine işaret eder.

Kahve falında eve gelin getirmek yalancı bir akraba yüzünden maddi zarara uğranacağına, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eve halı getirmek kırılan kalplerin barışacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına delalettir.

Kahve falında eve eşya getirmek küslerin barışacağına, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine işarettir.

Kahve falında eve su getirmek kişinin gönlünü alacağına, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir