AnaSayfa / Genel / Kahve falında eve arkadaş getirmek

Kahve falında eve arkadaş getirmek

Kahve falında eve arkadaş getirmek yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine, yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına, bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi falı kapatan kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, hayat içerisinde yaşadığı maddi zorlukları kısa zamanda çözeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine ve engellerin ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eve arkadaş getirmek gördüyseniz:

  • Eskiden tanıdığınız bazı kişiler size destek vermek istediklerini veya arkanızda olduklarını bildirebilirler.

Kahve falında eve arkadaş getirmek yanlış kararlar vereceğine, bunalıma gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölüyü eve getirmek yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kocasının eve kadın getirdiğini görmek kısa süreli de olsa büyük bir başarı kazanacağına, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eve et getirmek yaşanacak olaylardan ötürü çok gereksiz ve kötü insanlar ile muhatap olmasından ve karşı karşıya gelmesinden ötürü çok büyük bir sıkıntıya gireceğine, büyük bir ortaklığa gireceğine tabir olunur.

Kahve falında eve yılan getirmek onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına işarettir.

Kahve falında eve misafir getirmek yaşama isteğinin artacağına, hayırlı yollar keşfedeceğine delalet eder.

Kahve falında eve kedi getirmek tüm olumsuz elektriğinden arınacağına, elinin bollaşacağına, rahat edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eve cenaze getirmek ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir