AnaSayfa / Genel / Kahve falında eve kedi getirmek

Kahve falında eve kedi getirmek

Kahve falında eve kedi getirmek durumu düzeltmek için elden gelen her şeyin yapılacağına, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, iş kaybı yaşanacağına, maddi durumunun düzeleceğine, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, yaptığı seçimlerin kendisi için çok isabetli ve doğru olacağına, sevdiklerinden şefkat ve yoğun ilgi görerek mutlu olacağına, eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eve kedi getirmek gördüyseniz:

  • Keyifli planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında eve kedi getirmek huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine inanılır.

Kahve falında eve eşya getirmek bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine tabir olunur.

Kahve falında eve cenaze getirmek belalı insanlara denk geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, ahiretteki ödülleri gibi, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eve karpuz getirmek sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye alamet etmektedir.

Kahve falında eve köpek getirmek çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine delalet eder.

Kahve falında eve misafir getirmek öğrencilerin ders dışında zararlı alışkanlıklar edineceğine, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine delalettir.

Kahve falında ölüyü eve getirmek çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine işarettir.

Kahve falında eve et getirmek yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir