AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalabalık misafir gelmek

Kahve falında kalabalık misafir gelmek

Kahve falında kalabalık misafir gelmek rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, içinden çıkamayacağı hallere düşeceğine, yeni insanlarla tanışacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine işaret eder.

Kahve falında kalabalık misafir gelmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınıza zaman ayırın.

Kahve falında eve kalabalık misafir geldiğini görmek buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine yorulur.

Kahve falında kalabalık misafir gelmek sorunlarının çözümü için daha iyi adımlar atacağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evde kalabalık misafir görmek insanlar arasında barışın sağlanacağına, verilen kararların uygulanmamasından ötürü maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında kalabalık misafire yemek yapmak ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kalabalık misafir ağırlamak bağının ve bahçesinin de artacağına, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kalabalık misafire yemek vermek yaşamdan istediklerini alacağına, fal sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine inanılır.

Kahve falında kalabalık misafirliğe gitmek sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, dertlerin bölüşüleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evde kalabalık misafire yemek vermek tatsızlıkların yaşanacağına, onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir