AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyü eve getirmek

Kahve falında ölüyü eve getirmek

Kahve falında ölüyü eve getirmek insan sevindireceğine, hayatının olumlu yönde devam edeceğine, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, her zaman şükür içinde olacağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine inanılır.

Kahve falında ölüyü eve getirmek gördüyseniz:

  • Eski bir fikre yeni bir yaklaşım getirebilirsiniz.

Kahve falında ölüyü eve getirmek esenlik içinde olacağına, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölürken salavat getirmek farklı iş ortaklıklarına gireceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine işarettir.

Kahve falında ölürken şehadet getirdiğini görmek çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra da evlilik planları yapılmaya başlanacağına, fal sahibinin de yüzünün güleceğine delalet eder.

Kahve falında ölürken şehadet getirmek işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına işaret eder.

Kahve falında ölünün yemek getirdiğini görmek yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölüye şahadet getirmek iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölüp şehadet getirmek sevdiğinizle hoşça vakit geçirmeye, art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eve su getirmek yapılan işin karşılığının alınamayacağına, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir