AnaSayfa / Genel / Kahve falında yere işediğini görmek

Kahve falında yere işediğini görmek

Kahve falında yere işediğini görmek sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, çok iyi yerlere geleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yere işediğini gördüyseniz:

  • Kimsenin bunu sahiplenmesine, ortak olmasına izin vermemelisiniz.

Kahve falında bir yere işediğini görmek yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, hiç istemediği işlere gireceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yere işediğini görmek kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine yorulur.

Kahve falında işediği yeri temizlemek kayıplarını yerine koyması için uzun zamanlar geçeceğine, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, sıkıntıların, dertlerin, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bebeğin üstüne işediğini görmek mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine inanılır.

Kahve falında yatağına işediğini görmek yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, kendisini üzen kişileri hayatından çıkartacağına rivayet eder.

Kahve falında erkek çocuğun işediğini görmek çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, kendisine ulaşmak, yardımcı olmak isteyen yakınları ile iletişim kurmak yerine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına delalet eder.

Kahve falında kadının ayakta işediğini görmek kazanılan başarıları, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında köpeğin yüzüne işediğini görmek hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir