AnaSayfa / Genel / Kahve falında toprağa işediğini görmek

Kahve falında toprağa işediğini görmek

Kahve falında toprağa işediğini görmek yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen fal sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, bazen fakirlik görüleceğine, fakir fukaraya yardım edileceğine, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine, belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında toprağa işediğini gördüyseniz:

  • Fazla sorun çıkartsanız da eninde sonunda onlara uymak zorunda kalacaksınız.

Kahve falında toprağa işediğini görmek ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına delalettir.

Kahve falında tuvalette işediğini görmek her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına ve bu durumu çok büyük ve çok yararlı bir avantaja çevireceğine, sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına alamet eder.

Kahve falında ayağına işediğini görmek büyük tartışmalar yaşayacağına, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına işarettir.

Kahve falında eşinin üzerine işediğini görmek işlerin düze çıkarılacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, geleceğinin parlak, şansının da açık olacağına delalet eder.

Kahve falında bir başkasının altına işediğini görmek yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, fal sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına delalet eder.

Kahve falında uzun süre işediğini görmek ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına, daha iyi bir eve çıkılacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına, aile bireyleri arasındaki bağın her geçen daha sağlam bir hal alacağına ve çok mutlu, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine delalettir.

Kahve falında işediğini temizlemek monoton devam eden hayatına da renk, lezzet, heyecan, güzellik, hayır, nitelik ve farklılık geleceğine, hata ve günah işlemekten uzak duracağına inanılır.

Kahve falında başkasının üzerine işediğini görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir