AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde halı görmek

Kahve falında evde halı görmek

Kahve falında evde halı görmek maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, her zaman iyilikleriyle anılacağına, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, borcunu ödeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evde halı gördüyseniz:

  • İleride pişman olacağınız şeyler yapabilir veya söyleyebilirsiniz.

Kahve falında eve yeşil halı sermek çok büyük çalışmalar yapılacağına, iyi huylar edineceğine delalet eder.

Kahve falında evdeki halıları toplamak huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına delalet eder.

Kahve falında evi halı kaplatmak önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, uğranacak zararı karşılamak için hiç istenmeyen bir işte çalışılacağına işaret eder.

Kahve falında eve halı sermek daha dingin, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, yaşanacak hastalıklara ve diğer sorunlara birlikte göğüs gereceklerine ve aşk dolu olan kalplerinin bir ömür boyu sadece birbirleri için atacağına işarettir.

Kahve falında evi halısız görmek onu dinleyeceğine, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına rivayet eder.

Kahve falında eve yeni halı almak sorunlu bütün olayların düzeleceğine, iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ev halısı görmek aile hayatının her geçen gün daha da güzelleşeceğine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine delalet eder.

Kahve falında evde halı yıkamak gelirinin artacağına, rızkının da genişleyeceğine, çok büyük ve güzel çalışmalar ortaya koyup büyük başarılar kazanılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir