AnaSayfa / Genel / Kahve falında eve giren hırsızı görmek

Kahve falında eve giren hırsızı görmek

Kahve falında eve giren hırsızı görmek kısmetlerinin bol olacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, İslam inancına paralel bir hayat sürdürüleceğine, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, keyifsizliğinin dışarıdan fark edileceğine, daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında eve giren hırsızı gördüyseniz:

  • Bazı olayları sizinle aynı yönlü görmeyen kişiler olabilir.

Kahve falında evde hırsızlık olduğunu görmek sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, yeni bir işe gireceğine, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında eve giren hırsızı yakalamak elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evde hırsızlık yapıldığını görmek ticarette ilerleyeceğine ve kazançlı işlere girerek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, kazancının çoğalacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında eve giren hırsızı bıçaklamak işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eve giren hırsızı dövmek yaralayacağına ve küstüreceğine, kazançlı işler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eve hırsızın girdiğini görmek şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, işlerin açılacağına tabir olunur.

Kahve falında eve hırsızın girmeye çalışmasını görmek rahat, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, çok mutlu bir hayata sahip olacağına ve kısmet dolu işlere gireceğine işaret eder.

Kahve falında hırsızı evde yakalamak tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, düşman malından yemeye inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir