AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde hırsızlık yapıldığını görmek

Kahve falında evde hırsızlık yapıldığını görmek

Kahve falında evde hırsızlık yapıldığını görmek eline geçen fırsatların kısa zaman içinde faydalarını göstereceğine, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine ancak sevdiği kişilerin vereceği destek ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, yükseleceğine, sorunların üstesinden geleceğine, kısa süre içinde yalnız kalınacağına, nasibin bollaşacağına, rahatının yerinde olacağına yorulur.

Kahve falında evde hırsızlık yapıldığını gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda paranızı harcamaktan kaçının.

Kahve falında evde hırsızlık yapıldığını görmek geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine rivayet eder.

Kahve falında işyerinde hırsızlık yapıldığını görmek yaşamının yoluna gireceğine, işlerinin açılacağına, ailesi içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında hırsızlık yapıldığını görmek eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, bolluk ve bereketin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hırsızı eve girerken görmek daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, zengin olunacak bir işe girileceğine işarettir.

Kahve falında eve giren hırsızdan korkmak kendisinin ve ailesinin geleceğine, dertlerine derman bulacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evde hırsızla karşılaşmak sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında eve giren hırsızı bıçaklamak verimin kaçacağına, huzurunun eski haline döneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eve hırsızın girdiğini görmek deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir