AnaSayfa / Genel / Kahve falında anneyi uygunsuz görmek

Kahve falında anneyi uygunsuz görmek

Kahve falında anneyi uygunsuz görmek gülen yüzünün de solacağına, muradının gerçekleşeceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına, rahatın yerine geleceğine, çok rahat edeceğine, zenginlik ve bolluk içinde olacağına, dertlerin artacağına, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına tabir olunur.

Kahve falında anneyi uygunsuz gördüyseniz:

  • Hazır görünmeyen iş, plan ya da projeleri zorlamakta fayda var.

Kahve falında anneyi uygunsuz görmek takdir edileceği işler yapacağına, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına yorulur.

Kahve falında annesini uygunsuz görmek kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında uygunsuz yakalanmak kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, mutsuz ve üzgün hissetmesine neden olacağına delalettir.

Kahve falında uygunsuz namaz kılmak çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uygun adım yürümek falı kapatan kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, fal sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine alamet eder.

Kahve falında birini uygunsuz görmek yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini uygunsuz görmek işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, sevdiği kişiyle birlikte mutlu bir yuvaya sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında babasını uygunsuz görmek kudretli ve hikmetli kimse olacağına, işlerinin hal yoluna gireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir