AnaSayfa / Genel / Kahve falında annesini uygunsuz görmek

Kahve falında annesini uygunsuz görmek

Kahve falında annesini uygunsuz görmek fırsatların teker teker elden kaçacağına, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, her anlamda mutlu ve huzurlu yaşayacağına, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, şansın ve bahtın da açılacağına, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, insanları kurnazca kandıran, samimiyetsiz ve iki yüzlü birine, huzurunun ve mutluluğunun yerinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında annesini uygunsuz gördüyseniz:

  • Kendini tekrarlayan işler veya monoton hayat, yakında kendini göstermeye başlayacak gelişmelerle birlikte tamamen değişmeye başlıyor.

Kahve falında anneyi uygunsuz görmek zor durumda kalacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında annesini uygunsuz görmek sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında uygunsuz şekilde yakalanmak kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, kaynak bulunduğunda çok başarılı bir çalışma ortaya konulacağına işaret eder.

Kahve falında babasını uygunsuz görmek hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine yorulur.

Kahve falında birini uygunsuz görmek büyük hatalar yapacağına, güzel ve huzurlu bir hayat yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğini uygunsuz görmek yıkılmasına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine, onlardan uzaklaşarak, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, musibetlerle karşılaşmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uygunsuz namaz kılmak hiç istemediği işlere gireceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine rivayet eder.

Kahve falında uygunsuz yakalanmak rakiplerine karşı fark atacağına, yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir