AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğini uygunsuz görmek

Kahve falında sevdiğini uygunsuz görmek

Kahve falında sevdiğini uygunsuz görmek kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, emeklerinin heba olacağına, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, işinde bol kazanç elde edeceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, günahlarından tövbe eden kişinin dualarının da kabul olacağına, kazancın katbekat arttırılacağına, düşmanların önlerinin açılacağına, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini uygunsuz gördüyseniz:

  • Yeni ilişkiler kurarken sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Kahve falında sevdiğini uygunsuz görmek esenlik bulup, hafifleyeceğine, ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına işaret eder.

Kahve falında eşini uygunsuz görmek mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birini uygunsuz görmek sorunların günden güne artacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uygunsuz namaz kılmak mevcut aile ve iş yaşantısının çalkantılara sahne olacağına, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında uygunsuz yakalanmak yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında uygunsuz şeyler görmek iş konusunda da yüzünün gülmeyeceğine, bir sebeple kendisine dikkat etmesi daha soğukkanlı davranması ve gelen bütün sorunların ve sıkıntının Allah’tan geldiğini düşünmesi gerektiğine ve bu sayede kendisini kısa bir zaman içinde toparlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında anneyi uygunsuz görmek bazı ortaklıklar gerçekleştireceğine, mutlu bir aile hayatına sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uygunsuz şekilde yakalanmak alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir