AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini uygunsuz görmek

Kahve falında birini uygunsuz görmek

Kahve falında birini uygunsuz görmek çok kötü durumlara düşüp zarara uğramaya sebep olan şanssızlığın kısa zamanda kırılacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, fal sahibini üzmeyi planlarken tam tersine yüzünü güldüreceğine, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, uzun bir ömrü süreceğinize ve dünyevi zevkleri yaşayıp bütün sıkıntı ve üzüntülerden kurtulacağına, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, işlerinin yolunda gideceğine delalet eder.

Kahve falında birini uygunsuz gördüyseniz:

  • Sevdiğinizle birlikte katılacağınız toplantılarda güzel anlar geçirecek, fikirlerinizi arkadaşlarınızla paylaşacaksınız.

Kahve falında eşini uygunsuz görmek kişinin sabrının ve cefakâr oluşunun karşılığını güzel, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına delalet etmektedir.

Kahve falında annesini uygunsuz görmek hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, tartışmaların son bulacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine yorulur.

Kahve falında babasını uygunsuz görmek çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına inanılır.

Kahve falında uygun adım yürümek sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, çok büyük ve üzüntü verici durumlara düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğini uygunsuz görmek ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında birini uygunsuz görmek çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine alamet eder.

Kahve falında uygunsuz şekilde yakalanmak maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, eline geçen fırsatların kısa zaman içinde faydalarını göstereceğine delalet eder.

Kahve falında uygunsuz yakalanmak sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir