AnaSayfa / Genel / Kahve falında eve dolap almak

Kahve falında eve dolap almak

Kahve falında eve dolap almak onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine, borçlarını ödeyeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, üzüleceğine, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine ama bu durumun kişiye maddi anlamda büyük darbe vuracağına, işlerin istenmeyen bir hale geleceğine, canın sıkılacağına işaret eder.

Kahve falında eve dolap almak gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızı çok önemsemenize rağmen sizi yavaşlatıyorlarsa, bir şeyler yapmanız gerekebilir.

Kahve falında eve dolap almak yakın bir zamanda kalbine göre birisini bulacağına, işlerin çığırından çıkacağına işarettir.

Kahve falında evde dolap görmek uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, eve kapanıp, kendine döneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dolap çekmecesi görmek çok büyük başarılara kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına alamet eder.

Kahve falında elbise dolu dolap görmek bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, yaşam hevesinden ve yarına dair umutlarından da hiçbir şey kaybetmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ecza dolabı görmek bulunan mevkinin kaybedileceğine, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dolapta yoğurt görmek daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, atacağı adımla ilgili bütün seçenekleri kontrol edeceğine inanılır.

Kahve falında dolaba saklanmak kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında yeni dolap görmek geçim sıkıntısına düşeceğine, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir