Kahve falında evden yılan atmak

Kahve falında evden yılan atmak yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına, konfor içinde olacağına, güzel sözler işiteceğine, bu sayede çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evden yılan atmak gördüyseniz:

  • Bir anlaşma, finansal bir düzenleme, miras, nafaka, burs, prim v.b başlıklı bir kazanç ya da bir yatırım söz konusu olabilir.

Kahve falında evden yılan atmak dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye, rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına delalettir.

Kahve falında yılanı evden atmak aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, zararlı olabilecek bir işin dikkat edilmesi sayesinde büyük başarı getireceğine ve birçok kişinin ekmek yiyeceği bir kazanç kapısının temellerinin atılacağına alamet eder.

Kahve falında yılanı evden dışarı atmak ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında evdeki yılanı dışarı atmak elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yılanı balkondan atmak maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine, makam edineceğine delalettir.

Kahve falında üstünden yılan atmak yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereket göreceğine yorulur.

Kahve falında yılanı eliyle atmak kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, karşı cinsten olan kişilerden gördüğü ilginin de her geçen gün büyüyeceğine rivayet eder.

Kahve falında yılanı tutup atmak rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top