AnaSayfa / Genel / Kahve falında yemek hazırlamak

Kahve falında yemek hazırlamak

Kahve falında yemek hazırlamak tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, aklını başına toplamazsa uzun süre maddi problemlerle uğraşmak zorunda kalacağına, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, masa başı bir işe gireceğine, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına rivayet eder.

Kahve falında yemek hazırlamak gördüyseniz:

  • Aile ilişkilerinizin düzene girdiğini görmek sizi rahatlatabilir.

Kahve falında kocaya yemek hazırlamak bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına ve iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölü birine yemek hazırlamak kendisi için sürpriz gelişmeler olacağına, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölüye yemek hazırlamak keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, yaşanan güzel şeyler sayesinde sevineceğine alamet eder.

Kahve falında kalabalığa yemek hazırlamak beklenmedik bir anda bir dedikodunun muhatabı olunduğu ilan edileceğine, değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına işaret eder.

Kahve falında misafire yemek hazırlamak rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine delalet eder.

Kahve falında birine yemek hazırlamak eski enerjisini bulacağına, şansın ve kısmetin açık olacağına işaret eder.

Kahve falında patrona yemek hazırlamak zorlukların ve sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, toplum bireylerinin birbiri ile barış içinde olacağına delalettir.

Kahve falında ölülere yemek hazırlamak hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir