AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalabalığa yemek hazırlamak

Kahve falında kalabalığa yemek hazırlamak

Kahve falında kalabalığa yemek hazırlamak alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, ağız tadından olacağına, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında kalabalığa yemek hazırlamak gördüyseniz:

  • Yapabileceğinizden daha fazla iş üstlenebilirsiniz.

Kahve falında kalabalığa yemek hazırlamak yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına ve ileride çok zengin bir kimse durumuna geleceğine tabir olunur.

Kahve falında yemek sofrası hazırlamak uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölen birine yemek hazırlamak hayatındaki kişilerden ihanet göreceğine, rızkının genişleyeceğine ve çok daha kolay bir hayatının olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kocaya yemek hazırlamak onlarla doyasıya vakit geçireceğine, risk almaktan özenle kaçınacağına alamet eder.

Kahve falında başkasına yemek hazırlamak hayır getirecek bir konuda çalışacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, bol rızık elde edeceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında yemek hazırlamak haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına inanılır.

Kahve falında başkalarına yemek hazırlamak kısmetin bir dönem için değil daimi olacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine delalet eder.

Kahve falında ölülere yemek hazırlamak aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir