AnaSayfa / Genel / Kahve falında evdeki yangını söndürmek

Kahve falında evdeki yangını söndürmek

Kahve falında evdeki yangını söndürmek yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, herkesin takdirinin toplanacağına, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, yokluk çekeceğine, yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Kahve falında evdeki yangını söndürmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler size maddi manevi bedeller ödetebilir.

Kahve falında evde çıkan yangını söndürmek huzurunu da kaçıracak hiçbir önemli sorun ve kötü olayla karşılaşmayacağına, aile hayatında huzuru yakalayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evde yangın söndürmek falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine inanılır.

Kahve falında ev yangını söndürmek sorunların bir bir çözüleceğine, alışveriş yapacağına alamet eder.

Kahve falında evdeki yangını söndürmek toparlanacağına, evlilik yolunda bir adım atılacağına delalettir.

Kahve falında yangını söndürmeye çalışmak çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine ve kişiler arasında çok daha büyük bir bağın ortaya çıkacağına, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yangın söndürme tüpü görmek kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine yorulur.

Kahve falında yangın söndürmek dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yangın görüp söndürmek mevki makam sahibi olunacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir