AnaSayfa / Genel / Kahve falında toprağı süpürmek

Kahve falında toprağı süpürmek

Kahve falında toprağı süpürmek aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, hep hayalini kurup onun için çabaladığı mutlu hayatı yakalayacağına ve huzurlu günler geçireceğine, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına, hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında toprağı süpürmek gördüyseniz:

  • Diğerlerini memnun etmek için gereğinden fazla zaman harcıyorsunuz.

Kahve falında taş toprak süpürmek kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine işaret eder.

Kahve falında toprağı süpürmek sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, çok büyük ve kazançlı projelere imza atacağına işarettir.

Kahve falında toprak yer süpürmek çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine ve başarılı bir kişi olacağına, kırgınlıklar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında toprak süpürmek psikolojik olarak sıkıntılı bir dönem geçireceğine, kafasındaki kuşkulardan arınmak için hareket geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında toprak ev süpürmek çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evde toprak süpürmek ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya, başı sıkışanın derdine çare bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında toprak süpürdüğünü görmek bir sebeple bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, kısmetlerinin artacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine tabir olunur.

Kahve falında toz toprak süpürmek hiçbir şartta ve koşulda dinini ve ahlakını boşlamayacağına, gelecekte güzel günlere kavuşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir