AnaSayfa / Genel / Kahve falında toprak süpürmek

Kahve falında toprak süpürmek

Kahve falında toprak süpürmek şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, kafasının da rahat edeceğine, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına ve bu sayede işlerini daha rahat ve kolay bir şekilde ilerleteceğine, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, kolaylıklarla karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında toprak süpürmek gördüyseniz:

  • Hemen paniğe kapılmayın.

Kahve falında toprak süpürmek hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, seyahat sırasında çok büyük miktarda para harcayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında toz toprak süpürmek ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında toprak yer süpürmek varını yoğunu kaybedeceğine, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında toprak ev süpürmek sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, her gün yeni bir bilgi edinmekle kalmayıp, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında toprağı süpürmek uzun zamandan beri yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sıkıntıların sona ereceğine, onları gerektiği gibi değerlendiremeyeceğine inanılır.

Kahve falında taş toprak süpürmek güzel günler yaşanacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evde toprak süpürmek yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında toprak süpürdüğünü görmek başının derde gireceğine ve sıkıntı içinde yaşayacağına, epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir