AnaSayfa / Genel / Kahve falında toprak süpürdüğünü görmek

Kahve falında toprak süpürdüğünü görmek

Kahve falında toprak süpürdüğünü görmek aile hayatı içinde ve çok huzurlu bir şekilde yaşamaya ve hane içerisinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına ve güzel ve sevinçli günler görüleceğine, kişinin saf kalbinden geçirdiği tüm dileklerin gerçek olacağına, bir sebeple fal sahibinin çok üzüleceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, hayatındaki kişilerden ihanet göreceğine, şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında toprak süpürdüğünü gördüyseniz:

  • Belli bir düzenlemenin veya anlaşmanın sizi tam olarak tatmin edip etmeyeceğine dair kafanızda şüpheler olabilir.

Kahve falında toprak süpürmek başka bir şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, yasaklı ve günahlı işler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında toprak ev süpürmek işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına delalettir.

Kahve falında toprak süpürdüğünü görmek kara kara düşünür olacağına, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına rivayet eder.

Kahve falında evde toprak süpürmek keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine işarettir.

Kahve falında taş toprak süpürmek geleceğine, kendisini üzen şeyleri teker teker hayatından çıkaracağına alamet eder.

Kahve falında toprak yer süpürmek çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında toprağı süpürmek yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına tabir olunur.

Kahve falında toz toprak süpürmek sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir