AnaSayfa / Genel / Kahve falında ev tamir görmek

Kahve falında ev tamir görmek

Kahve falında ev tamir görmek çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok iyi bir duruma geleceğine ve daha güzel günler görerek mutlu ve huzurlu olacağına, çok büyük bir azim ve çaba gösterilerek daha çok kazanç elde edeceğine, falı kapatan kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, yarınlarına inanacağına ve kendisine lütuf edilen ömrün kıymetini bileceğine tabir olunur.

Kahve falında ev tamir gördüyseniz:

  • Yanlış bilgilendirmeler sizi yanıltabilir veya kızdırabilir.

Kahve falında ev tamir ettirmek fal sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına, kendisini üzen ve kıran şeylerden uzaklaşacağına yorulur.

Kahve falında evi tamir etmek bir sebeple kendisine yardımcı olması gerektiğine ve o zaman herhangi bir sorun ile karşılaşmadan problemlerinin çözüleceğine, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine işaret eder.

Kahve falında yıkılan evi tamir etmek bahtının ve geleceğinin açık olacağına, zenginliği bulacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında ev tamir edildiğini görmek başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine sıkıntıların ve zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine ve sevilen kişilerle çok büyük mutluluklar yaşanacağına, gönül işlerinden yana hayır bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tamir edilmiş ev görmek huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında ev tamir görmek sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, aniden evlilik kararı alacağına veya sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine inanılır.

Kahve falında evde tamir yapmak huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına inanılır.

Kahve falında ev tamir etmek içine düştüğü sorunları çözüme kavuşturacağına, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir