AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski bir evi tamir etmek

Kahve falında eski bir evi tamir etmek

Kahve falında eski bir evi tamir etmek görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine, gelirinin artacağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, hayattan daha zevk alacağına, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında eski bir evi tamir etmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya sevgi içerikli ilişkileriniz dünyayı yaşanır bir yer haline dönüştürüyor.

Kahve falında eski bir evi tamir etmek maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski ev tamir etmek sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine inanılır.

Kahve falında eski evi tamir etmek evlat sahibi olacağına, kişinin sabrının ve cefakâr oluşunun karşılığını güzel, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına alamet eder.

Kahve falında eski ayakkabıyı tamir etmek yaşamının da, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, çok hayırlı mallara ve mülklere sahip olacağına işarettir.

Kahve falında eski ayakkabı tamir etmek büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına inanılır.

Kahve falında eski araba tamir ettirmek büyük problemler yaşanacağına, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ev tamir ettirmek aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, güvendiği ve inandığı kişiler nedeni ile çok pişman olup, kendisine kızacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ev tamir edildiğini görmek bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir