AnaSayfa / Genel / Kahve falında ev tamiri yapmak

Kahve falında ev tamiri yapmak

Kahve falında ev tamiri yapmak fesada bulaşacağına, işlerin aksamaması için bazı adımlar atılacağına, moralinin bozulacağına ve hayal kırklığına düşeceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, yardımcı olmayacağına, eline çok yüklü miktarda kazanç geçeceğine, yaşayacağı bir rahatsızlığın kısa sürede biteceğine ve daha mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında ev tamiri yapmak gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizde heyecanlı bazı şeyler yaşayabilirsiniz.

Kahve falında evde tamir yapmak başarıya giden yolda hiçbir engeli olmayacağına, çok kötü durumlara düşüp zarara uğramaya sebep olan şanssızlığın kısa zamanda kırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ev tamiri yapmak refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine ve bunun bedelini de fakirliğe ve yokluğa düşerek ödemek zorunda kalacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında araba tamiri yapmak elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, manevi olarak huzur içinde olacağına işaret eder.

Kahve falında kapı tamiri yapmak sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında tamir yapmak işinden geri kalacağına, canın derdine düşeceğine, çok büyük kazançlar getireceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında ev alıp tamir etmek üzüntülerin ve sıkıntıların yakında biteceğine, kişinin hem maddi hem de manevi olarak büyük sıkıntılara düşeceğine delalettir.

Kahve falında ev tamiri yaptırmak zorluğa ve darlığa düşeceğine, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine işaret eder.

Kahve falında tamir edilen ev görmek elinin dara düşmeyeceğine, dertlerinin çarelerine kavuşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir