AnaSayfa / Genel / Kahve falında mısır soymak

Kahve falında mısır soymak

Kahve falında mısır soymak çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, büyük adımlar atacağına, barış için adım atacağına ve olumlu geri dönüş alıp, bu durumu bitireceğine tabir olunur.

Kahve falında mısır soymak gördüyseniz:

  • Çok fazla şey paylaşmak ya da her şeyi hafife almak sorun yaratabilir.

Kahve falında mısır soymak hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, dost ve akrabaların şaşırtılacağına işaret eder.

Kahve falında mısır soyduğunu görmek çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, çok kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalıp çok büyük üzüntü ve endişe duyacağına tabir olunur.

Kahve falında kendi derini soymak büyük problemler yaşanacağına, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin patates soyduğunu görmek çok başarılı işler gerçekleştireceğine, kafanın rahat olması sayesinde başka işlerle ilgilenileceğine rivayet eder.

Kahve falında ölünün derisini soymak çok büyük mutluluklar yaşatacak bazı adımlar atacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında domates soymak kırılan umutların tekrar filizleneceğine, çok iyi bir kariyer edineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendi cildini soymak her şeyin yolunda gideceğine, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pişmiş yumurta soymak kaybedilen malları tekrar kazanacağına, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir