AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah leopar görmek

Kahve falında siyah leopar görmek

Kahve falında siyah leopar görmek borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına, ün sahibi birisi olunacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, iyi ve kolay geçim halinde olacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, iş konusunda temiz bir sayfa açılacağına delalettir.

Kahve falında siyah leopar gördüyseniz:

  • Yeni tanıştığın insanın sende bıraktığı etkinin altındasın.

Kahve falında siyah leopar görmek önemli ve büyük adımlar atacağına, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında leopar sevmek can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında leopar beslemek problemli durumlardan birinin çözüleceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında evde leopar görmek başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, az da olsa bir kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında leopar desenli yılan görmek onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine işaret eder.

Kahve falında aslan leopar görmek huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına ve geleceğinin kendisine hayır getireceğine, aile içinde huzurunun ve neşesinin kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında leopar deseni görmek kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine ve fiziksel olarak da yıpranacağına, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında leopar saldırısına uğramak herkesin önünde olacağına, neşeli ve keyifli günler geçireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir