AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü leopar görmek

Kahve falında ölü leopar görmek

Kahve falında ölü leopar görmek geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, çok büyük hayır duası alınacağına, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına işaret eder.

Kahve falında ölü leopar gördüyseniz:

  • Belli konularda herkesin sizin gibi düşünmesini veya sizin görüşlerinizi anlamasını sağlamak için ısrarcı olmanız gerekebilir.

Kahve falında ölü leopar görmek eski kırgınlıkların geçmişte kalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına işarettir.

Kahve falında leopar yavrusu görmek gönlünce bir yaşam süreceğine, atılan adımların ferahlığa çıkacağına işaret eder.

Kahve falında leopar desenli yılan görmek alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz leopar görmek zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, endişe duyduğu olaylardan ve durumlardan bu sayede feraha çıkacağına işaret eder.

Kahve falında aslan leopar görmek hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine işarettir.

Kahve falında leopar kovalamak sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, rızkını kazanırken zorlanmayacağına ve refah içinde bir yaşam süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evde leopar görmek hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına işarettir.

Kahve falında leopar sevmek aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir