AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde kirli çamaşır görmek

Kahve falında evde kirli çamaşır görmek

Kahve falında evde kirli çamaşır görmek deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, ancak daha sonra ortaya çıkacak ve falı kapatan kişinin zor zamanlar geçirmesine ve aile hayatı içinde çok sıkıntılı ve zor durumlar ile karşılaşmasına sebep olacak olaylar yaşayacağına, sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, bu yüzden zorluklara düşüleceğine, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine inanılır.

Kahve falında evde kirli çamaşır gördüyseniz:

  • Evinizi ya da gayrimenkul başlıklı konuları ilgilendiren olaylar neticelenebilir.

Kahve falında evde kirli çamaşır görmek ikili ilişkilerdeki kırgınlıkların ve çatlakların iyileşeceğine, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine yorulur.

Kahve falında birikmiş kirli çamaşır görmek işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine fal sahibinin bu sayede arkasına kitleleri takacağına yorulur.

Kahve falında kirli çamaşır giymek yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine alamet eder.

Kahve falında iç çamaşırının kirlendiğini görmek uzun bir zamandan beri içinde bulunduğu üzüntülerden yakında kurtulacağına, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kirli çamaşır vermek ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında banyoda kirli çamaşır görmek çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına tabir olunur.

Kahve falında kirli çamaşır sermek işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına işarettir.

Kahve falında iç çamaşırını kirli görmek mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir