AnaSayfa / Genel / Kahve falında anneyi kovmak

Kahve falında anneyi kovmak

Kahve falında anneyi kovmak çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, esenlik, rahatlık ve ferahlık bulacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, projelerinin ve fikirlerinin istediği beğeniyi görmeyeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, onlara hayrının dokunacağına, acılarını dindireceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında anneyi kovmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı konulara ilgisizliklerini şimdiden dile getirdiyse, bırakın gitsinler.

Kahve falında anneyi kovmak kişinin tüm kötülüklerden, kazalardan ve belalardan korunacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine rivayet eder.

Kahve falında anneyi evden kovmak evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arı kovmak yükseldikçe yükseleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına, rahata kavuşacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında fareleri kovmak yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine ve her başarılı girişimi sayesinde hayatını daha yaşanılır kılacağına delalettir.

Kahve falında kara kedi kovmak güzel bir haneye sahip olunacağına, ortaya çıkan bu durumu çözmek için çeşitli yollara başvuracağına ve böyle bir çalışma sayesinde içine düştüğü durumla ilgili olarak çok büyük araştırmalara gireceğine alamet eder.

Kahve falında akrep kovmak huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine işarettir.

Kahve falında birini evinden kovmak sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, yıkılacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşını kovmak hayatını kötü etkileyen ve kendisini olumsuz düşüncelere salan kişilerle olan diyaloğunu kopartacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına ve sevdiği kişilerden alacağı yardım ile işlerini çok hayırlı bir düzene oturtup kazanç elde edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir