AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde inek kesmek

Kahve falında evde inek kesmek

Kahve falında evde inek kesmek sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına, bu sayede kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına, eski sosyal hayatın dışında kalınacağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine alamet eder.

Kahve falında evde inek kesmek gördüyseniz:

  • Alışılmadık bir kişi ilginç bir alternatif sunabilir.

Kahve falında evde inek kesmek ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine işaret eder.

Kahve falında ineği kesmek bunun da hayatının lüks, zenginlik, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, maddi kayıpların olacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz inek kesmek kime gideceğine, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına ve işlerini bu sayede büyük bir başarı ile gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında siyah inek kesmek toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında inek kafası kesmek iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine rivayet eder.

Kahve falında inek başı kesmek yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine yorulur.

Kahve falında hamile inek kesmek çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine ve etrafındaki insanların yapacakları kötü şeylerden ötürü onlarla arasının açılacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında inek eti kesmek sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük ve zor işlerin üstesinde kolayca gelineceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir