AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin avukat olduğunu görmek

Kahve falında birinin avukat olduğunu görmek

Kahve falında birinin avukat olduğunu görmek ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, işlerinin yolunda gideceğine ve yaptığı önemli işler sayesinde takdir toplayacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, kazancını artıracağına yorulur.

Kahve falında birinin avukat olduğunu gördüyseniz:

  • Özel hayatınızdaki kişiler başarılılarınızı engelleyebilir.

Kahve falında avukatla konuşmak çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, kazandığı her kuruşun alın teri ile ıslandığı için helal olduğuna ve hanesinde bolluk ve bereketin bir ömür boyu süreceğine delalettir.

Kahve falında avukat arkadaşını görmek deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, kalben çok rahat edileceğine tabir olunur.

Kahve falında avukat cübbesi giymek çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına, makamının sürekli yükseleceğine delalet eder.

Kahve falında avukat görmek sıkıntılarının son bulacağına, huzursuzluklara neden olacak sözlerin duyulacağına delalet eder.

Kahve falında tanıdık avukat görmek zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında birinin avukat olduğunu görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, zorlukların biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında avukat aramak rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına ve rahata erileceğine, bolluk ve bereket elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında çok avukat görmek kapandığı düşünülen meselelerin, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, türlü musibetlerin kişinin peşinden geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir