AnaSayfa / Genel / Kahve falında aslanı evde görmek

Kahve falında aslanı evde görmek

Kahve falında aslanı evde görmek herkesin takdir edeceği, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına, böylece hayatının kolaylaşacağına, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine delalettir.

Kahve falında aslanı evde gördüyseniz:

  • Belli bir konunun gidişatını veya son durumunu sürekli olarak kontrol etme eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında evde aslan görmek derin bir nefes alacağına, zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında aslanın eve girdiğini görmek bereket ve rahat içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ev içinde aslan görmek birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, bu durumunda kısır bir döngüye dönüşeceğine, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına yorulur.

Kahve falında evde aslan beslemek helal rızıklara kavuşulacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine delalettir.

Kahve falında aslanı evde görmek istediklerini rahatlıkla elde edeceğine, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine ve çok büyük maddi zararlara uğranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evde aslan yavrusu görmek çok güzel bir projenin geçirileceğine, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, bu şekilde uğradığı bütün zararları bertaraf edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evde aslan kaplan görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine alamet eder.

Kahve falında evde aslan beslediğini görmek kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir