AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş anneni hasta görmek

Kahve falında ölmüş anneni hasta görmek

Kahve falında ölmüş anneni hasta görmek unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine, bunun da fal sahibine sorun olacağına, adım atılacak işte aile bireylerinden destek göreceğine, hem insanların sevgisini ve saygısını kazanacağına, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, hayatında meydana gelecek yeniliklerin yüzünün gülmesine vesile olacağına, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş anneni hasta gördüyseniz:

  • Fikir münakaşalarına açıksınız.

Kahve falında ölen annesini hasta görmek yok yere kendisini üzdüğü bir dönemin yakın bir zamanda son bulacağına, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına yorulur.

Kahve falında annesinin hastalandığını görmek kurtuluşa kavuşacağına, kendisi ile gururlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında annesinin hasta olduğunu duymak yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, hayırlı insanlarla karşılaşıp, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına delalettir.

Kahve falında ölen annemi hasta görmek onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine alamet eder.

Kahve falında anne hasta görmek neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, zorluklarla geçecek bir döneme girileceğine ve beklenmedik bir anda büyük bir tartışmanın ortasında kalınacağına alamet eder.

Kahve falında annenin hastalandığını duymak büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında annesinin çok hasta olduğunu görmek başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine işaret eder.

Kahve falında annenin çok hasta olduğunu görmek stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, bu durumlardan ötürü zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir