AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkeğin yanına yatmak

Kahve falında erkeğin yanına yatmak

Kahve falında erkeğin yanına yatmak genç kimselere eğitim vereceğine, özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına, hayırlı bir evlat olacağına, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, yaptığı işlerde her zaman dürüst ve namuslu davranacağına, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkeğin yanına yatmak gördüyseniz:

  • Çaba göstermeksizin durumun kendi kendine düzelmesini beklerseniz, zaman kaybı yaşanabilir.

Kahve falında erkeğin yanına yatmak aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir erkekle yan yana yatmak çok daha uzun bir ömre sahip olacağına, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine inanılır.

Kahve falında bir erkek yan yana yatmak bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında erkekle yan yana yatmak kısmetinin ve şansının kapanacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına delalettir.

Kahve falında mezarın yanına yatmak itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına, dini duygularının ve inancının güçleneceğine ve dolayısıyla da iç huzuru yakalayacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü yanına yatmak insanlar arasında konuşulur ve yayılır olacağına, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine işarettir.

Kahve falında eski sevgiliyle yan yana yatmak maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, atılan adımların daha iyi bir şekilde düşünüleceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğinin yanına yatmak alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir