AnaSayfa / Genel / Kahve falında ev ve araba görmek

Kahve falında ev ve araba görmek

Kahve falında ev ve araba görmek kişinin gaflet ve delalete düşeceğine, psikolojiyi etkileyecek bir olay yaşanacağına, içinde bulunduğu sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtulacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ev ve araba gördüyseniz:

  • Özel yaşamınıza daha çok vakit ayıracaksınız.

Kahve falında ev ve araba aldığını görmek karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine alamet eder.

Kahve falında ev ve araba almak sorunlarını çözüme kavuşturacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına inanılır.

Kahve falında arabayla eve çarpmak özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine inanılır.

Kahve falında ev araba satmak büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arabayla eve gitmek işinde istediği başarıyı elde edeceğine, rahat edileceğine delalettir.

Kahve falında ev araba almak eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ev araba görmek dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına rivayet eder.

Kahve falında ev ve araba görmek büyük bir zenginlik elde edileceğine, kişinin işlerinin de sağlığının da iyi olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir