AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabayla eve gitmek

Kahve falında arabayla eve gitmek

Kahve falında arabayla eve gitmek yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, bu kişi ile yeni işlerin peşinde koşulacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine, eşiyle arasına nifak sokulacağına, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, çok istediklerinin Allah tarafından çalışması ve inanması karşılığında kendisine nasip edileceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, sorunların gittikçe artacağına ancak bazı kişilerin araya girmesi ya da destek olmasıyla bu durumların üstesinden gelineceğine, iş hayatı ile ilgili çok hayırlı gelişmeler ile bir şekilde sorunlarının her geçen gün daha kolay bir hale geleceğine yorulur.

Kahve falında arabayla eve gitmek gördüyseniz:

  • Maddi, hukuki, duygusal veya sağlıkla ilgili konuları ciddiye almanız gerekiyor.

Kahve falında arabayla eve gitmek günahların da affolacağına, hayata daha sıkı tutunacağına tabir olunur.

Kahve falında arabada hızlı gitmek çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına inanılır.

Kahve falında arabayla geri geri gitmek günahkâr olacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arabayla anarya gitmek gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arabayla gezmeye gitmek çok kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalıp çok büyük üzüntü ve endişe duyacağına, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine yorulur.

Kahve falında arabayı geri geri gitmek oturaklı, ağır başlı, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına işaret eder.

Kahve falında arabada süratli gitmek yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, güveninin artacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karda arabayla gitmek maddi imkânlarının azalacağına, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir