AnaSayfa / Genel / Kahve falında ev resmi görmek

Kahve falında ev resmi görmek

Kahve falında ev resmi görmek kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, iş konusunda bir ortaklık kuracağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, yaşadığı maddi sıkıntılardan kurtulacağına, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında ev resmi gördüyseniz:

  • Tıkanan işler, anlaşmalar veya planlar nedeniyle sabırsız ya da şüpheli bir ruh hali içine girebilirsiniz.

Kahve falında ev resmi yapmak mali sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine tabir olunur.

Kahve falında ev resmi görmek başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının bir süre daha devam edeceğine işaret eder.

Kahve falında ev resmi çizmek aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, insanlara olan güvenin artacağına, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, işinin gücünün rast gideceğine tabir olunur.

Kahve falında insan resmi yapmak kendisine uzun süre gelemediği gibi işte de moralsizliği nedeniyle sıkıntı yaşayacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine ve büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında göz resmi çizmek zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, israf etmeden, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, fakir çocukları giydireceğine işaret eder.

Kahve falında kabe resmini görmek hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, umutlarının bitmesine sebep olacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş kişinin resmini görmek başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, uzun uğraşlar sonucu kurduğu çalışmaları ve işi bir kenara bırakıp daha iyi bir hayat için adım atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çiçek resmi çizmek parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, hayatı içinde sürekli bir eşitlik ve denge olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir