AnaSayfa / Genel / Kahve falında ev döşediğini görmek

Kahve falında ev döşediğini görmek

Kahve falında ev döşediğini görmek kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, olaylara daha pozitif yaklaşıp, işlerini sabırla yoluna koyacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına, aile hayatının her zamankinden daha güzel olacağına, bazı kişilerle tartışma yaşayacağına, hayatının ve işlerinin alt üst olacağına inanılır.

Kahve falında ev döşediğini gördüyseniz:

  • Artık yeterince etkinliği kalmamış belli düzenlemelerin, işlerin, konuların ya da ilişkilerin geride bırakılması gerekiyor olabilir.

Kahve falında yeni ev döşemek zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında ev döşediğini görmek günlerini bunun için harcayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evi döşemek kar sağlayacağına, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine yorulur.

Kahve falında ev döşemek gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına işarettir.

Kahve falında eve tahta döşemek mesleğinde kendisini tatmin ve mutlu edecek noktaya geleceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına tabir olunur.

Kahve falında eve fayans döşemek işsiz ise işe gireceğine, bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına delalet eder.

Kahve falında eve parke döşemek çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına alamet eder.

Kahve falında eve taş döşemek kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, şansının ve kısmetinin de hep kendisinden yana gideceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir