AnaSayfa / Genel / Kahve falında ev daire görmek

Kahve falında ev daire görmek

Kahve falında ev daire görmek sıkıntılı ve zor günler geçireceğine, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına, umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, kendisine ticaret ve meslek hayatında akıl danışılacak ustalığa ve uzmanlığa erişeceğine, insanlara iş öğreteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ev daire gördüyseniz:

  • Karşı tarafın şarkısını söylüyor gibi yapsanızda, dansınız kendi ritminizde olabilir.

Kahve falında daire ev görmek kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ev daire görmek daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, kişinin doğru yoldan ve hak olandan ayrılmasına rivayet etmektedir.

Kahve falında daire satın aldığını görmek aile içinde büyük sorunlar yaşayacağına, iş yerinde çok üst mevkilere terfi ettirileceğine işaret eder.

Kahve falında büyük bir daire görmek aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, kazancın her daim artacağına, hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında merdiven dairesi görmek kendisine hem başarı ve şöhret hem de kazanç getireceğine, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına işaret eder.

Kahve falında güzel daire görmek imkânlarının çoğalacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine tabir olunur.

Kahve falında vergi dairesi görmek aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında yeni apartman dairesi görmek kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir